Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Kärleksbloggen

Lär dig konsten att ge en intimmassage

2020-11-02

Lär dig konsten att ge din partner en skön intimmassage där målet är inte en orgasm utan att få din partner att njuta och slappna av så mycket som möjligt. Låt istället orgasmen eventuellt bli en extra bonus!


Läs mer

Rabattkod på KINOShopping

2020-02-07

Jag har kommit över en rabattkod som ger DIG 15% rabatt direkt i kassan hos Kinoshopping.se. Skynda dig och fynda då den endast är giltig till 2020-03-31 :)


Läs mer

Bäckenbottenmuskulatur för kvinnor

2020-01-13

Alla kvinnor har hört det, men få är det faktiskt som gör sina dagliga knipövningar. Här får du läsa lite mer om hur man gör samt vilka hjälpmedel det finns att köpa!


Läs mer

Sexleksaker tabu för män

2019-11-08

Att kvinnliga sexleksaker har börjat vara väldigt öppet (de finns numera tillochmed på apoteket) tycker jag är helt underbart! Men varför det fortfarande 2019 tabu för män att prata om olika sexleksaker?


Läs mer

Orgasmgarantin

2019-10-03

SVT släppte precis en dokumentär där de tar upp den nya sensationen för kvinnlig orgasm - Lufttrycksvibratorn. Denna lilla leksak som har tagit kvinnor med storm över hela världen!


Läs mer

Några frågor om sex

2019-08-27

Kan du lära dig att vara passionerad för någon om det inte finns någon kemi från början? Kan du ha ett långt, fantastiskt sexliv med samma partner? Finns det några tabuer kvar? Vad är det senaste på sexleksaker? Hur köper jag sexleksaker på nätet utan att någon får reda på det? Vad sägs om erotisk litteratur?


Läs mer

Fördelar med onani

2019-08-11

Ibland kan onani vara en liten stund för sig själv, lite tid att ägna åt sig själv och sina innre lustar. En tid att uppmärksamma den underbara kropp du har och uppskatta den. Det finns oändligt många fördelar med onani och jag tänkte sammanställa några av de fördelar som finns för den kvinnliga självstimulansen


Läs mer

Varför använda sexleksaker som par?

2019-08-09

Det finns en hel del tabu kring ämnet sex och sexleksaker. Många blir ofta generade och vågar kanske inte prata om vad de gillar i sänghalmen. Men faktum är att de par som vågar prata om sina fantasier och vågar berätta om hur och vad de gillar oftast har ett mycket bättre sexliv! Man brukar kunna säga att kommunikation i halmen är A-O. Det finns även studier som påvisar att folk som aktivt använder sexleksaker är bättre på att kommunicera med varandra och har på så vis ett bättre sexliv, det tåls att tänka lite på, eller hur? :) Och jag vet även om hur svårt det kan vara att prata med varandra om vad man vill, men vågar man bara ta steget och börja prata så kommer snart tabun försvinna!


Läs mer

Den manliga G-punkten

2019-07-31

Det mest omtalade sättet att stimulera den manliga g-punkten är via prostatan som sitter cirka 5cm upp i analen och känns rund och fast - som en liten valnöt. Vad få dock vet är att man kan även stimulera denna utifrån - det kanske inte ger en lika skön upplevelse som direkt stimulans av prostatan, men med ett lätt tryck strax bakom pungen så kan man faktiskt få fram en skön känsla för honom. Att stimulera mannens prostata samtidigt som han får orgasm ger en väldigt mycket starkare och skönare orgasm!


Läs mer

G-punktsorgasm

2019-06-12

Att många kvinnor aldrig har hittat sin G-punkt, är vid detta laget ganska känt. Tyvärr är kvinnors G-punkt lite bökig att hitta och många nöjer sig helt enkelt med att enbart stimulera klitoris till orgasm. Dock har jag hittat en video som beskriver kvinnans G-punkt ordenligt, och hur man ska göra för att på bästa sätt hitta och stimulera den. Videon har några år på nacken nu, men den är lika aktuell nu som då. Adina Rivers heter kvinnan som driver MyTinySecrets-kanalen på Youtube har släppt flera underbart beskrivna videofilmer om kvinnors kroppar och njutning. Jag kan varmt rekommendera dessa till alla!


Läs mer