Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

Den manliga G-punkten

2019-07-31
  • För honom
  • För par
  • Sextips

Det mest omtalade sättet att stimulera den manliga g-punkten är via prostatan som sitter cirka 5cm upp i analen och känns rund och fast - som en liten valnöt. Vad få dock vet är att man kan även stimulera denna utifrån - det kanske inte ger en lika skön upplevelse som direkt stimulans av prostatan, men med ett lätt tryck strax bakom pungen så kan man faktiskt få fram en skön känsla för honom. Att stimulera mannens prostata samtidigt som han får orgasm ger en väldigt mycket starkare och skönare orgasm!

Att ge stimulans från utsidan

Tryck, med ett lätt tryck, två fingrar och rör dem runt om i cirkulär-rörelse några centimeter bakom pungen. Du kan även testa stimulera prostatan utifrån med hjälp av din tunga ;)

För den äventyrliga - att ge stimulans från insidan

Självfallet är långa naglar inget att rekommendera, dels för att du kan skada din parter och dels för den bakteriefloara som finns, var även noga med att tvätta händerna innan och efter!
Sedan måste man komma ihåg att använda olja! Glidmedel är väldigt väldigt viktigt när man leker med analen, till skillnad från vaginan som ger ifrån sig ett eget glidmedel så gör rumpan det inte så var extra noga med att använda det!
Börja med att värma upp er, ingen vill ha ett finger upp i rumpan utan förvarning, utan börja med lite stimulans och smek av öppningen. Prova föra din tumme eller tunga där och lek lite lätt, kom ihåg att han ska vara så avslappnad som möjligt innan du kommer in.
När du väl är på insidan ska du inte börja föra fingret ut och in, utan stanna kvar där inne och börja stimulera prostatan ungifär som när man stimulerar den kvinnliga g-punkten, genom att göra en "kom-hit"-rörelse med pekfingret med lyftet mot naveln.

Kom även ihåg att om du är rädd att du ska bli smutsig så kan du använda en kondom över fingret ;)

Hjälpmedel

Givetvis finns det även här ett helt hav av hjälpmedel man kan ta hjälp av för att stimulera prostatan. Dessa brukar gå under namnet "prostatastavar" och du kan söka efter de olika sorterna här: https://www.karleksboden.se/search?name=prostata.
Det finns även män som lider av Erektil dysfunktion, vilket betyder att han inte kan få stånd lika lätt. Det kan bero på stress, högt blodtryck och andra saker, men genom att stimulera prostatan så kan man hjälpa fram lusten och ge honom stånd. Men kom ihåg att INTE stressa fram något, gör det som känns bra och ger njutning - tvinga inte fram något!.

Kommunikation

Prata med varandra! Detta bör tjatas in då sex fortfarande är tabu och många vågar inte säga hur dom vill ha det i sänghalmen. Men det är ju ack så viktigt!
Fråga honom till exempel om han föredrar stimulans liggandes på rygg eller tvärtom?
Sedan bör ni tänka på att lära sig nya tekniker tar tid och finess. Stressa inte fram något utan börja utforska hans kropp lungt och försiktigt, när ni känner att du har hittat rätt och att det känns skönt för honom så kan man försöka stimulera penisen samtidigt, antingen med handen eller via oralsex.Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans och att ni vågar utforska varandas kroppar!

XOXO
Sandra