Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

G-punktsorgasm

2019-06-12
 • För henne
 • För par
 • Sextips

Att många kvinnor aldrig har hittat sin G-punkt, är vid detta laget ganska känt. Tyvärr är kvinnors G-punkt lite bökig att hitta och många nöjer sig helt enkelt med att enbart stimulera klitoris till orgasm. Dock har jag hittat en video som beskriver kvinnans G-punkt ordenligt, och hur man ska göra för att på bästa sätt hitta och stimulera den. Videon har några år på nacken nu, men den är lika aktuell nu som då. Adina Rivers heter kvinnan som driver MyTinySecrets-kanalen på Youtube har släppt flera underbart beskrivna videofilmer om kvinnors kroppar och njutning. Jag kan varmt rekommendera dessa till alla!

Fakta om G-punkten och G-punktsorgasm

 • G-punkten är ingen knapp som man trycker för att få kvinnan att komma. Utan det är ett område fylld med nerver som man stimulerar. Detta område kommer ändra textur när kvinnan är upphetsad och kommer kännas lite räfflig, som en tvättbräda
 • Stimulera enbart detta område när kvinnan är upphetsad, annars kan det kännas konstigt och inte alls tillfredsställande
 • Det krävs tillit och kvinnan måste vara helt avslappnad och känna sig säker med sin partner
 • G-punkten ÄLSKAR fingrar. När en penis är inne i kvinnan rör den sig för det mesta bara förbi, men två fingrar är precis rätt läng för att kunna hitta rätt område
 • Sen finns det dom kvinnor som kan ejakulera vätska när hon kommer (även känt som fontänorgasm, squirting etc).

Hur väcker man liv i G-punkten

 • Värm upp henne, ha ett längre förspel med massage och romantik. Ju mer upphetsad hon är desto lättare är det för G-punkten att aktiveras och njutningen är total
 • När hon är redo och upphetsad, för långsamt in ett finger och sedan två. Du kommer vara i närheten av G-punkten när du fört in dina fingrar till andra knogen på ditt finger.
 • För att stimulera på bästa sätt rör du fingrarna i en "kom hit"-rörelse, en circkulär rörelse eller med tryck som du gradvis ökar
 • Stimulera gärna klitoris samtidigt som du rör G-punkten. Detta då deras nerver är ihop svetsade och kommer öka njutningen
 • Testa gärna med att trycka en hand på nedredelen av hennes mage samtidigt som du gör "kom hit"-rörelsen

Hur hittar jag G-punkten?

Varför det heter punkt vet jag faktiskt inte, då det faktiskt inte är en punkt utan snarare ett område ca 3-7cm in i slidan på framväggen (man kan tänka sig att det är på baksidan av klitoris).
Det finns inte mycket forskning på G-punkten så ingen kan med säkerhet säga vart den exakt är och hur den ser ut, utan för att hitta den behöver man vara avslappnad och själv utforska runtomkring tills man hittar rätt.
Men kom ihåg att inte alla hittar den, alla är vi skapta olika och du ska inte känna tvång eller stress att hitta din G-punkt. Gör det som känns bra och skönt för dig!

Fontänorgasm - vad är det?

Vad är då en fontänorgasm? Många upplever att man känner sig kissnödig när man stimulerar G-punkten, mest troligen för att urinröret och blåsan ligger i grannskapet. Så om du under samlaget/stimulansen upplever att det kommer en mer vattning-vätska så är det från dina körtlar (så kallade "skenes körtlar", som finns i vävnaden omkring urinröret.) och inte urin som kommer.
Mängden vätska som kommer är olika från person till person, allt från några droppar till mycket mer.
Vätskan i sig är genomskinlig med lite mjölkigt utseende och doftar och smakar oftast sött.

Om du har bestämt dig för att hitta din G-punkt och försöka få en fontänorgasm rekomenderar jag dig att ha en handduk i närheten. Man vet ju aldrig hur mycket vätska som kan komma :)

Hjälpmedel

Även om Adina Rivers rekommenderar fingrarna som bästa valet, så finns det även så kallade G-punktsvibratorer man kan testa om man inte lyckas få till det. För ett urval av de som finns på denna sida kan du kolla på denna sida: karleksboden.se/search?name=G-punktsvibrator

Optimala ställningar

Doggy style
Doggy style gör att mannen kan komma lång in i dig och variera vilken infallsvinkel.
Börja på dina händer och knän med din partner bakom dig. Under penetrationen, försök luta dig ner på dina underarmar eller skjuta dina höfter bakåt för att ändra vinkeln tills du hittar den position som fungerar bäst för dig. Om du vill kan du prova en annan variation genom att ligga platt i magen med benen hängande av sängens kant, så att din partner står bakom dig och tränger därifrån.

Missionären
Även om missionären anses som tråkig för vissa så kan man variera den rätt mycket ändå för att uppnå olika resultat.
För att penetrationen ska hitta din G-punkt kan du lägga en kudde under kvinnans höfter och på så vis vinkla upp dem så att partnern kommer åt din G-punkt.
Ett annat tips är att testa missionären med stängda ben. Detta bidrar till en tightare slida och mer friktion mot G-punkten. Låt partnern komma in i dig och sedan stänger du ihop dina ben så att hans bröstkorg lutar mot baksidan av dina ben.

Alla är olika

Oavsett vad ni väljer att testa, eller hur ni gör så kom ihåg det allra viktigaste - Alla är olika! Det som fungerar för en kvinna funkar inte nödvändigtvis för en annan. Hitta det din partner gillar och utgå ifrån det. Prata med varandra om vad hon gillar och känner. Upptäck njutningen tillsammans, och få henne att vara så avslappnad att hon ger sin kropp till dig!


Hoppas detta hjälper er att finna vägen till G-punktsorgasmen!

XOXO
Sandra