Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Kärleksboden ♥ märken

På denna sida finner du alla våra märken som finns att tillgå på vår hemsida.

Söker du kanske ett speciellt märke som du gillar, eller har du kanske blivit tipsad av en vän? Kolla då igenom listan nedan och se om du hittar det du söker.
Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker känn dig inte ledsen, vi uppdaterar dagligen och kommer du tillbaka vid ett senare tillfälle kanske vi har fått in just det märke du söker!

OBS! Denna sida är under uppbyggnad och kommer uppdateras löpande med fler märken och deras information.

a


Märke: Adrien Lastic
Webbplats: https://adrienlastic.com/

Adrien Lastic har ett stort utbud av sexleksaker. Den vackra, färgrika designen är något som deras produkter har gemensamt. 

Finns att köpa här:


b


Märke: Bathmate
Webbplats: https://bathmatedirect.com/

Bathmate gör  penispumpar designade för att öka storleken på din penis. Då de är lätta att använda och gjorda med mycket hög kvalitet, är de några av de mest populära pumparna i världen. 

Finns att köpa här:


Märke: Baseks
Webbplats:

Baseks tillverkar leksaker för alla oavsett om  du är  nybörjare eller  erfaren. De användarvänliga och färgglada designen gör Baseks produkter både enkla att använda och fina att se på. 

Finns att köpa här:Märke: Bijoux
Webbplats: https://shopeu.bijouxindiscrets.com/collections/sextoys

Bijoux grundades av Elsa Viegas i Barcelona 2006 och idag har dom ett brett utbud av allt från sensuella sexleksaker, erotiska tillbehör och flera intimprodukter. Alla produkter är designade av kvinnor för kvinnor, med syfte av att stärka kvinnor. Att lysa upp passionen samt att skapa oförglömliga stunder av nöje.

Produkterna har ett väldigt unik utseende med noggrant utvalda mönster. Elsa Viegas är, förutom grundaren, även designern som skapar alla produkter. Alla sexleksaker är mångsidiga med en elegans och femininitet. De är dessutom inte testade på djur och tillverkade av naturliga ingredienser. Allt är skapat med tanke på dig, så du ska må bra både på insidan och ut.


c


Märke: Clone-A-Willy
Webbplats: https://cloneawilly.com/

Clone-A-Willy är ett märke med lite humor. Med deras produkter kan man klona sina egna delar och kanske överraska sin partner?
Ett roligt inslag i sexlivet!

Clone-A-Willy finns bland annat att köpa här:


d
e
f


Märke: Fleshlight
Webbplats: https://www.fleshlight.eu/

Fleshlight är en lösvagina i vad som ser ut somen ficklampa - därav namnet FLESHlight. Väldigt fyndigt!

Deras produkter  är fantastiska att använda och är tillverkade i oerhört realistiskt material, Real Super Skin. Materialet har tagits fram just för att simulera känslan av riktigt sex.

Fleshlight finnas att köpa bland annat här:


g
h


Märke: Hot Octopuss
Webbplats: https://www.hotoctopuss.com/

Hot Octopuss har en rad banbrytande vibratorer för både kvinnor och män. Produkterna är gjorda för att vara lika effektiva som såväl vackra.

Finns att köpa:


i
j
k
l

Märke: LELO
Webbplats: https://www.lelo.com/

LELO är ett svenskt märke som blivit känt för sina lyxiga sexleksaker. Deras fokus ligger på estetik och stilfull design, vilket dom lyckas bra med!
Dom har blivit tilldelade mängder av priser för sina produkter, både vad gäller funktionaliteten och för designen. 

LELO finns bland annat att köra här


m


Märke: Mshop
Webbplats: https://www.mshop.se/brands/mshop-private-collection

Mshop Private Collection är den prisvärda kollektionen som fått toppbetyg av bland annat Expressens expertpanel. Alla sexleksaker i kollektionen har ett överdrag i silikon av högsta kvalitet och är ergonomiskt designade för maximal njutning.


n
o
p
q
r


Märke: Rocks-Off
Webbplats: https://www.rocks-off.com/

Rocks-Off är ett mycket populärt märke, som på bara några år har blivit ett av de ledande märkena i England. 

De har både leksaker för kvinnor, män och par!

Rocks-Off  finns bland annat att köpa här:


s


Märke: Sinful
Webbplats: https://www.sinful.se

Sinfuls sexleksaker är en serie av exklusiva produkter som har utvecklats speciellt till deras egna webbshop. De har produkter som t.ex. dildos, vibratorer, analpluggar och lätt bondage m.m.Märke: Satisfyer
Webbplats: https://www.satisfyer.com/se/en/

Design och njutning går hand i hand i deras kollektion, och du kommer snart förundras över hur du någonsin kunde leva utan en Satisfyer stimulator.

Finns för både henne, honom och paret.

Finns att köpa här:


t


Märke: TENGA
Webbplats: https://eustore.tenga-global.com/

TENGA är ett sexleksaksmärke från Japan som har revolutionerat marknaden när det kommer till sexleksaker för män. De har lagt focus på användarvänliga produkterna som håller en hög kvalitet.

Finns att köpa här:


u
v
w

Märke: We-Vibe
Webbplats: https://we-vibe.com/

We-Vibe är ett av de världens största märken när det gällertill parleksaker. De chockade marknaden när de lanserade sin banbrytande parvibrator, som kan användas under själva samlaget. Det fanns verkligen inget som liknade denna typ av vibrator innan, så man skulle kunna säga att de revolutionerade sexleksaks-världen. Deras olika vibratorer har vunnit pris efter pris.

För att köpa deras produkter så rekommenderar jag er att kolla följande sidor:Märke: Womanizer
Webbplats: https://www.womanizer.com/gl/

Womanizer är ett mycket innovativt märke som är relativt nytt på marknaden, men som redan vunnit många priser! Deras unika design gör att du som kvinna kan vara nästan helt säker på att få orgasm, även om du vanligtvis har svårt att komma.


x
y
z