Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

Varför använda sexleksaker som par?

2019-08-09
  • För par

Det finns en hel del tabu kring ämnet sex och sexleksaker. Många blir ofta generade och vågar kanske inte prata om vad de gillar i sänghalmen. Men faktum är att de par som vågar prata om sina fantasier och vågar berätta om hur och vad de gillar oftast har ett mycket bättre sexliv! Man brukar kunna säga att kommunikation i halmen är A-O. Det finns även studier som påvisar att folk som aktivt använder sexleksaker är bättre på att kommunicera med varandra och har på så vis ett bättre sexliv, det tåls att tänka lite på, eller hur? :) Och jag vet även om hur svårt det kan vara att prata med varandra om vad man vill, men vågar man bara ta steget och börja prata så kommer snart tabun försvinna!

Relationer

Efter en stund kan ett sexliv i en stadig relation kanske bli aningen monotont, som att allt är samma sak hela tiden. Ni gör det ni gör utan att ändra något. Detta kan givetvis bli aningen tråkigt och kanske till och med avtändande. Jag säger inte att alla får detta problem, men det finns många där ute som faller i denna fälla.
Det är då som sexleksaker kan hjälpa er på traven! Det finns många leksaker som säljs här på kärleksboden som kan hjälpa par med att komma tillbaka till den där “nykärleken” och spänningen i sexlivet.
Nedan kommer jag lista några av de vanligaste sexleksakerna för par, men naturligtvis finns det så himla många där ute att jag måste begränsa det till mina favoriter. Jag hoppas att ni efter detta inlägg vågar testa på något nytt - och framför allt - våga prata med er partner mer!

Parleksaker

Här på kärleksboden finns hur mycket leksaker för par som helst! Jag har försökt samla så mycket leksaker som möjligt för att alla ska kunna hitta sina favoriter.
För att kolla vad som finns för par följ länken här

Penisringar


Baseks Funny Bunny 10, 139kr från sinful.se


Denna lilla simpla leksak kan göra verkliga under, dessa leksaker är ofta små men otroligt sköna! Det finns en uppsjö av variationer men den jag föredrar mest är den som har “kaninöron”, den fånga nämligen in klitoris riktigt bra mellan öronen och stimulerar ordentligt med vibrationer.
Om ni aldrig har testat på sexleksaker för par så tycker jag en penisring med vibrationer är en riktigt bra start.

Något som också är positivt med penisringar är att dom inte tar sådan stor plats, samt kan vara väldigt billiga i pris. Man får rätt mycket i förhållande till vad de kostar, så de är en väldigt bra startleksak.
Se mer här

We-vibe

Prisvinnare!

We-Vibe Sync, 1299kr från sexleksakeroutlet.se


En parleksak som ligger mig varmt om hjärtat är “we vibe”. Den finns i många olika versioner och former, men grunden är en U-formad leksak där ena sidan är inuti vaginan och andra utanpå mot klitoris. Sedan kan man med hjälp av en fjärrkontroll (eller app) styra intensiteten och vibrationerna som då sker både på in- och utsidan.
Denna leksak är lite dyrare men när man har tagit steget närmare mot att faktiskt använda leksaker som tillfredställer er båda så tycker jag denna är en väldigt bra investering!
Se mer här

Magic Wand


2 Speed Magic Wand Massagevibrator, 499kr från sinful.se


Denna “lilla” magiska trollstav har många användningsområden och det finns - även här - väldigt många olika versioner och accessoarer man kan lägga till.
Det är en stark vibrator som vibrerar som inget annat. De finns i många storlekar men de mest populära är de stora som är ca 30-40cm (inte så små direkt). Men med storlek kommer också de kraftiga vibrationerna! Dessa finns både med sladd och utan personligen föredrar jag saker utan sladd, men de finns de som argumenterar att de utan sladd inte alls är lika starka som de med. Men då har man ju en limiterad längd på sladden.
Men denna leksak är en perfekt för att få liv i förspelet. De kraftfulla vibrationerna kan användas överallt på hela kroppen och ni båda kommer att uppskatta den sköna massage. Under samlag så kan personer med klitoris, trycka huvudet på trollstaven mot magen (under naveln) för att massera G-punkten från utsidan.
Och för personer med penis så kan man trycka huvudet på trollstaven mot bäckenbotten för att stimulera prostatan från utsidan.
Se mer här

Sinful Sex Toy Starter Kit

Sinful Sex Toy Starter Kit
I början av sommaren fick jag även testa på Sinfuls Sex Toy Starter Kit (läs mer om recensionen här). Det är alltså ett startpaket med sexleksaker. Den innehåller lite roliga saker för nybörjaren som vill testa på sexleksaker och denna produkt kan jag varmt rekommendera!
Jag hoppas att ni kommer våga testa leksaker och att vi tillsammans kan ta bort tabun som råder kring ett härligt aktivt sexliv!

XOXO
Sandra