Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

Lär dig konsten att ge en intimmassage

2020-11-02

Lär dig konsten att ge din partner en skön intimmassage där målet är inte en orgasm utan att få din partner att njuta och slappna av så mycket som möjligt. Låt istället orgasmen eventuellt bli en extra bonus! 

Oavsett vilket kön din partner har så är det viktigaste att tänka på vid en massage - Att ha varma händer och varmt glidmedel/massageolja. Att få ett par kalla händer på sig är inte direkt så upphetsande.
Lägg även märke till din partners andning under massagen, om andningen ökar si snabbare takt kan det vara att upphetsningen är för stark. Avbryt momentet du håller på med och byt till ett annat, detta kan bidra att upphetsningen avtar en liten stund.

Många säger att om man blir upphetsad, och sedan "avbruten" gång på gång kommer ge en mycket starkare orgasm - om det är målet med din masssage.

 

Att ge en kvinna en intimmassage

Se till att kvinnan ligger bekvämt på rygg med lätt särade ben, ta gärna en liten kudde bakom svanken för extra stöd.
När du masserar en kvinnokropp är det skönast att använda massageolja, men när man masserar mer intimt är det bättre att använda ett silikonbaserat glidmedel istället för massageolja då du kan använda samma produkt när/om du övergår till att massera slidans insida.
Börja med massera hennes kropp utan att lägga fokus på hennes kön och lägg istället mer tid på hennes bröst, lår och mage.

Använd din tumme och pekfinger och massera de inre och de yttre blygdläpparna. Prova dig fram för att se vilken hastighet och tryck du ska använda för att det ska kännas skönt för din partner.
Massera klitoris på samma sätt mellan tumme och pekfinger. Du kan även stryka klitoris upp och ner längs skaftet och glöm inte använda rikligt med glid. Personligen tycker jag att det inte kan bli för mycket av glidmedlet, utan använd hellre för mycket än för lite!

När du masserat klitoris en stund, eller känner att din partner kanske är väldigt upphetsad så kan du övergå till att massera hela slidan invändigt. Testa dig fram hur många fingrar din partner tycker om, men börja med att använd en eller två fingrar. Använd också här olika tryck, variera mellan mycket långsamt och lite snabbare rörelser. Precis innanför slidmynningen upp emot klitoris kan du massera extra länge, då detta område är väldigt känsligt för beröring. Det är även detta ställe som kan stimuleras för att kvinnan ska kunna få en så kallad "fontänorgasm". Det är helt enkelt ett område fyllt med nerver och ett riktigt skönt ställe att bli masserad på.

Gå nu gärna tillbaka till att massera klitoris och slidan på samma gång. Om du är duktig så kan du använda en hand: tummen till klitoris och fingrarna i slidan. Då har du även en fri hand att antingen massera stjärten eller bröst och bröstvårta.

 

Att ge en man en intimorgasm

Se till att mannen ligger bekvämt på rygg med särade ben så att du kan sitta emellan. Många män kan tycka att det är mycket upphetsande att titta på så placera gärna en kudde bakom hans huvud och låt honom få se dig hålla på med hans kropp.

Värm upp honom en stund genom att kyssa varje del av honom sakta, sensuellt och förföriskt. Tänk på att mannen bara ska ligga och ta emot njutning och släppa kontrollen. Det är du som bestämmer.
Börja därefter med att massera andra delar på hans kropp som till exempel bröst, mage, lår och fötter, men lämna hans kön ifred en liten stund.

Tryck sedan på penis med tumme och pekfinger och använd gärna båda händerna. Börja nere vid roten och jobba dig uppåt. Tryck längs hela penis och på alla sidor. Använd ett "lagom" tryck, inte så löst att penis glider ifrån dig och inte så hårt att det gör ont.

Nu kan du ta extra mycket olja eller glidmedel i händerna och smeka penis med en nedåtgående rörelse. Varva mellan händerna i en kontinuerlig rörelse. Byt därefter håll.
Var försiktigt i dina rörelser och ha gärna ett jämnt tryck och rörelse, vilket är mer avslappnande. Om penis inte är erigerad så låter du hans penis ligga upp mot hans mage.

Om du kupar handen över ollonet och gör en lätt vridande rörelse neråt så stimulerar du hela ollonet.
Greppa sedan penis med ena handen och håll tillbaka förhuden så att ollonet blottas. Låt sedan den andra handens fingrar leka "Regnet droppar", det vill säga, nudda ollonet med snabba lätta rörelser.

 

Hoppas med detta att ni vågar testa ge varandra en skön njutning i höstrusket!

Puss och kram!