Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

Rabattkod på KINOShopping

2020-02-07
  • Rabattkod

Jag har kommit över en rabattkod som ger DIG 15% rabatt direkt i kassan hos Kinoshopping.se. Skynda dig och fynda då den endast är giltig till 2020-03-31 :)

Hur ser ditt 2020 ut? Ska du kanske ut och semestra? Dags att köpa ny bil? Eller sparar du kanske bara pengarna på hög?
Man brukar säga att januari är den fattigaste månaden på året, men jag skulle vilja påstå att det även gäller februari och mars :D Det tar liksom en stund för ekonomin att återhämta sig från alla julklappar, matinköp och skidresor - om man nu haft turen att få komma iväg till snön.

Så när jag kom över denna kod som ger dig 15% rabatt direkt i kassan hos kinoshopping.se så blev jag glad! Inget gör mig gladare än att hitta produkter till bra priser och riktigt bra erbjudanden, som jag även kan dela med mig till er!
Detta betyder ju att man kan spara pengar till så mycket annat som man kanske önskar sig!

 

Rabattkod: sweetdeal15
Giltig t.o.m
2020-03-31

Ange denna kod direkt i kassan så kommer du få 15% rabatt (Gäller ej tillsammans med andra rabattkoder)