Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Bloggsidan

Några frågor om sex

2019-08-27
  • För henne
  • För par

Nedan följer några frågor som kanske många av oss har tänkt på och velat haft svar på men aldrig riktigt vågat fråga.

Kan du lära dig att vara passionerad för någon om det inte finns någon kemi från början?

Om ett två människor gillar varandra, har kul tillsammans och i princip har ett bra förhållande så kan kemin tillslut växta fram. Detta gör även att relationen har en bättre grundpelare. Hett underbart sexliv är givetvis riktigt bra, men en dag kommer ni vakna upp och allt är på rutin, då krävs det att förhållandet byggdes på något starkt, något gemensamt.

Kan du ha ett långt, fantastiskt sexliv med samma partner?

Absolut! Men du kommer inte att ha sex som i filmernas värld (om det var det du trodde). Filmsex är väldigt ofta romantiskt och passionerat och speglar inte alls verkligheten. Sedan kommer ni, precis som de flesta, stöta på svackor i sexlivet. Det kan bero på jobbet, för lite sömn eller att man får barn. Det viktigaste att komma ihåg är att försöka få till en stund själva så ofta man kan. För sex hjälper hjärnan att må bättre, och relationen blir starkare.
Är det så att ni känner att ert sexliv har stannat av och ni inte kommer någonstans, så rekommenderar jag er att testa på något nytt för att kick-starta det. Kanske testa någon bra parleksak?

Finns det några tabuer kvar?

Vi pratar om sex, naturligtvis finns det massor av tabun!
Även om de flesta av oss sitter hemma på kvällen och kollar porr så är det sällan man vågar prata om det.Det är som att vi ibland kunde önska att våra partners kunde läsa våra tankar, för vi vågar inte säga vad vi tycker om och inte.
De flesta blir nog generade och oroliga om vad partner ska tycka om man sa vad man gillade. Men för att ert sexliv ska bli så bra som möjligt är, återigen, kommunikation A-O. Våga att prata om vad som är skönt och vad du gillar.
Om du möts av hån över vad du gillar, ja då kanske du ska fundera på vad du vill få ut av ditt förhållande. För i ett förhållande är man två och man ska alltid respektera varandra.

Vad är det senaste på sexleksaker?

Vibratorer har hjälpt kvinnor att få orgasmer för första gången, och eftersom kvinnor nu förväntar sig sexuell njutning är det vettigt att de skulle investera i bra sexleksaker. Sen kan jag tycka att varför ska man stanna vid en leksak?
Min absoluta favorit är The Satisfyer Pro, det är den bästa investeringen som någonsin gjorts. Den kan man använda när man är ensam eller när man är tillsammans med sin partner. Eller varför inte låta din partner styra och leka med den?
Den finns att köpa här, och just nu har sinful.se extra bra pris, nämligen halva priset på den! Så alla tjejer där ute, passa på!

Hur köper jag sexleksaker på nätet utan att någon får reda på det?

Alla företag som vi jobbar tillsammans med har diskreta förpackningar och det går inte direkt att lista ut vad man har köpt. Så du kan lungt och stilla handla det du vill ha utan att vara orolig att brevbäraren kollar snett ;)

Vad sägs om erotisk litteratur?

Fram till för cirka 20 år sedan fanns det inte den typen av kvinnlig erotik som vi har nu. Men nu finns det hur mycket som helst.
Det finns dom som kallar det för tant-snusk, men jag säger att de får kalla det vad dom vill så länge det ger mig nöje och njutning. Om man kollar vad kvinnor ofta vill ha framför vad män gillar, så är ju den manliga porren ofta något skådespeleri som en hjälplös kvinna som behöver hjälp av en redig karl.
Tittar man istället på vad kvinnor vill ha, så är det med romantik och känsla. En bra erotisk bok kan få vilken kvinna som helst att bli förförd och på “rätt humör” ;)

Kanske är lite kliché men jag älskar Fifthy Shades of Grey böckerna ♥ ;)


XOXO