Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Red Pleasure Console Masturbator

Red Pleasure Console Masturbator

Denna himmelska penisstimulator är dubbelt så kraftig som sin föregångare. Med fyra unikt designade program, alla med sju vibrationsmönster vardera som låter dig finna vägen fram till den bästa orgasmen.

LELO Red Pleasuare V2 har en mjukare och mer flexibel sleeve än tidigare, vilket innebär att den nu kan hantera ännu fler penisformer och storlekar. Häll i en större mängd vattenbaserat glidmedel i den räfflade interiören, så får du en rent himmelsk känsla. Därefter är det bara att luta dig tillbaka och låta de två kraftiga motorerna massera din penis.

Den har öppet gränssnitt, så ladda ner den tillhörande appen och börja utforska vad du själv kan ställa in. Med tio inbyggda sensorer som håller dig uppdaterad om dina prestationer i realtid när du förverkligar dina hetaste online fantasier.
Med appen kan du också bygga egna stimulationsprogram för att skapa en unik och helt skräddarsydd onaniupplevelse. 

2195 :-

Köp

Kärleksboden rekomenderar

Fraktalternativ

Leveranstid

Alla ordrar paketeras och skickas ut samma dag, om du lägger din beställning innan kl. 13:30. Beställer du en fredag är tidsgränsen för att din beställning ska kunna skickas samma dag kl. 12:30. Räkna med en normal leveranstid på 1-3 vardagar.

Fraktkostnad

  • DHL Service Point 45kr
  • Postnord 1:a-klass brev 35kr
  • Postnord Postpaket 49kr
  • Postnord Hemleverans 69kr 

Beställer du för minst 700 kr. får du gratis frakt till postombud och DHL Service Point.