Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

We vibe 4

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2014-03-17

När jag första gången provade på We-Vibe II så tänkte jag "vad är det här och hur ska den fungera?". Men den lilla space'ade leksaken gör under för sexet mellan man och kvinna. We-vibe II hade lite brister men när jag fick händerna på nummer 4 i serien var jag såld till 100%!
Denna sexleksak kanske ser mer avancerat ut än vad den är, men jag lovar er ni kommer älska den!

Jag älskar den! Den ger mig och min partner njutning som överskrider det normala! Vi älskar den båda lika mycket och jag kan inget annat än varmt rekommendera den till er alla!

Själva leksaken stoppas in delvis innuti kvinnan, medan den andra delen ligger utanpå och stimilurer klitoris. Även mannen som är, även han, på insidan kommer få känna av rytmiska vibrationer från insidan.
IIII:an ligger mycket bättre på plats än sin föregångare, II:an, vilket var den största nackdelen på den äldre modellen. Men företaget som tillverkar We-vibe, Standard Innovation ® har verkligen lyssnat på sina kunder och gjort IIII:an till det bästa någonsin!
Den senaste versionen IIII+ kommer även med en smidig app, som gör att din älskare på andra sidan jorden kan fjärrstyra just din we-vibe och bestäma vilken rythm den ska hålla.. Perfekt när din älskare inte kan nå dig!

Den är även helt vattentät och enkel att rengöra! En smidig laddningsdocka medföljer som du enkelt laddar din we-vibe trådlöst mellan sessionerna.

Slutsats och betyg

Jag älskar den! Den ger mig och min partner njutning som överskrider det normala! Vi älskar den båda lika mycket och jag kan inget annat än varmt rekommendera den till er alla! Har ni inte testat denna ännu, så ber jag er köpa hem en direkt och testa!
Ta ert sexliv till en helt ny nivå!