Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

Sinful Sex Toy Starter Kit i samarbete med Sinful.se

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2019-07-02

Jag har fått äran att testa Sinful’s nya Sinful Sex Toy Starter Kit, vilket är en låda fylld med olika saker som låter dig och din partner utforska nya saker i sänghalmen. Jag älskar konceptet! Det finns många människor som har sitt sexliv på automat och aldrig riktigt vågar testa på något nytt, och denna låda är perfekt för dem!

Även här använder man bulleten för att ge pluggen det där lilla extra - som sagt, genialiskt!


Lådan innehåller:

 • Bulletvibrator
 • Penisring
 • Analplugg
 • Dildovibrator
 • Ögonbindel
 • Manschetter
 • Vattenbaserat Glidmedel
 • A-Z Guide

Produkterna är gjorda i svart ABS-plast och Silikon (och är självklart Ftalatfri) och känns väldigt lena och lyxiga. Man får även med batterier till både dildovibratorn och till bulleten, vilket jag älskar att man faktiskt kan bjuda på så att man kan komma igång direkt ;)
Bulletvibratorn kan man med fördel fästa i både penisringen och analpluggen för att ge dem mer effekt - gillar hur man tänker att en sak kan ha fler användningsområden. På så sätt kan man minska hur stor “Mystery box” man har i sänglådan :D
Medföljer gör även en liten guide i olika språk för att hjälpa en på traven!Bulletvibratorn
Stand-alone så ser och fungerar denna lilla sak precis som de flesta bullets. Den har tre olika intensitet-inställningar och fyra olika rytmer som man klickar sig fram med knappen i botten. Här gillar jag personligen rena vibrationer och inte olika rytmer, då jag själv börjar analysera mönstret för mycket :D
Den är liten och lätt att ta med sig om man någonsin skulle vilja ha en “snabbis” :)Penisringen
Nu kommer man till den genialiska multi-användningsområdet, man använder alltså bulleten för att få penisringen att vibrera! Ringen är en så kallad “rabbitpenisring” vars öron ska kunna stimulera klitoris under samlag. Och den fungerar utmärkt! :D
Denna leksak är en av mina favoriter, jag älskar att kunna koppla av och slippa använda mina fingrar medans jag har samlag. Eftersom denna lilla leksak sitter på mannen så kommer den att stimulera dig samtidigt som han rör sig i dig. Älskart!
Det enda jag kan anmärka på är att den lätt gled åt sidan så man fick korrigera den några gånger. Men den fick fortfarande jobbet gjort ;)Analplugg
Det finns många som älskar analpluggar, men min personliga åsikt med analt är “output only”, jag har givetvis testat - tycker ändå att man måste testa för att kunna ha en åsikt - men det är inget för mig :)
Men för de som aldrig testat analt borde ändå prova på, och då är denna lilla plugg rätt! Den är väldigt liten, 7,5 cm i längd och 2,5 cm i diameter. Vilket är en bra storlek för den som vill testa :)
Även här använder man bulleten för att ge pluggen det där lilla extra - som sagt, genialiskt!Dildovibrator
Jag måste säga att jag älskar den svarta färgen på denna och materialet känns oerhört lent - nästan som sammet. Denna dildovibrator är 18cm och har en diameter på 2.6 cm och har ett simpelt reglage i botten som man skruvar upp hastigheten med.
Jag vill nog påstå att en dildovibrator är en av de mest populära sexleksaker för kvinnor - och med all rätt! Här får man det bästa av två världar, dels ger den dig stimulans på insidan, och sedan kan man även använda de härliga vibrationerna att stimulera klitoris - Vad mer kan man begära ;)
Denna leksak gör sitt jobb och den gör det bra! Den är enkel att föra in och ger ifrån sig sköna vibrationer!
Sen är ju detta ett startkit så dildon är lite för liten, och jag föredrar lite större storlek, men den gjorde sitt jobb ändå ;)

Ögonbindel och Manschetter
När man stänger av ett sinne så blir de andra så mycket starkare, och hur spännande är det inte att låta sig försvinna och lämna över sig helt till sin partner. Denna används med fördel tillsammans med manschetterna!
Manschetterna är som mjuka sköna handbojor, som man kan binda fast sin partner med - något som jag personligen älskar :D
Detta är verkligen något jag skulle rekommendera alla att bara testa, lämna över sin kropp till sin partner är oerhört erotiskt!

 

Slutsats och betyg

Fördelar:

 • Låter alla få utforska sitt sexliv!
 • Bra utbud av saker för nybörjare
 • Otroligt sköna material
 • Guide för att hjälpa en komma igång
 • Extremt lätta att göra rent
 • Sköna att använda
 • En sak kan användas till flera sakerNackdelar:

 • Hittar inga nackdelar utan rekommenderar detta kit till alla som önskar testa nya spännande saker i sänghalmen!