Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

Shunga Body Slide Massage Set

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2020-08-22

Alla vet vi att det här med hemester kan vara påfrestande, dels för att man kanske hade planer som gått i stöpet, eller bara det faktum att vara hemma instängd i en lägenhet kan vara tråkigt en längre tid. Själv så har jag lyckan att bo i ett hus med stor trädgård som gör att vi kan släppa ut barnen på "grönbete" och själva sitta i solen och njuta.

Och förutom att det är avkopplande så kan man ju göra massagen till en del av förspelet

Men oavsett så kan tiden hemma vara påfrestande av andra anledningar. Kanske går man varandra lite mer på nerverna när man umgås 24/7. Det var av just en av dessa anledningarna som jag fick för mig att jag skulle kolla upp olika massageoljor, då de flesta blir mer avslappnade och vänligare efter en massage. Och förutom att det är avkopplande så kan man ju göra massagen till en del av förspelet. Värma upp både kropp och sinne för njutning!

Min första tanke när jag kollade runt på oljor var det faktum att det kan bli rätt kladdigt. För det mesta så kanske man tänker på en sensuell massage som görs i sovrummet - där täcken, kuddar och lakan kanske inte är så trevliga om man spiller lite olja.
Så jag började kolla upp olika vattentäta lakan som man kan ha ovanpå sitt vanliga lakan. Så såg jag att det fanns rätt många olika och till olika priser. Men så hittade jag detta set "Shunga Body Slide Massage Set", detta set innehåller alltså två flaskor med 2x225ml som kan bli upp till 4l massageolja när man blandar ut dem PLUS ett vattentätt lakan för endast 269kr på sinful.se!

Detta uppfyllde mina två krav på 1. bra pris och 2. mycket olja, så vad kunde gå fel?

För er som har sett min unboxing video kan jag berätta att själva folielakanet inte var mycket att hurra över. Det prasslade och kändes bara konstigt, samt att man inte direkt kunde göra rent den - så det kändes verkligen som one-time-use. Men ja, man får väl det man betalar för.
För er som är ute efter att använda massageolja mer än en gång så rekommenderar jag att man investerar i ett riktigt till exempel: https://www.sinful.se/orgy-vinyl-formsydda-sexlakan-220-220-cm .

Produkten finns i två olika dofter, Exotisk och Jordgubb/Champange. Jag valde Jordgubb och tycker att den luktade okej. Det fanns en dofta av jordgubb, men den kändes lite för artificiell - men helt okej :)

 

Oljan blandas på följande sätt:

  1. Häll i flaskan märkt #1 i en står skål (ska få plats med totalt 4l)
  2. Häll upp 3.5l ljummet vatten i en skål, var noga med att det inte är för varmt så att ni bränner er!
  3. Häll i innehållet från flaskan märkt #2
  4. Blanda med händerna eller sked
  5. Oljan är redo att användas direkt!

Om man bara önskar använda hälften - vilket jag kan anse är mer tillräckligt så tar man bara och använder halva flaskan 112.5ml och 2l ljummet vatten.

Oljan i sig är väldigt rinnig så jag förstår att instruktionerna säger att man ska bygga upp en "vägg" under lakanet :)


Här finner du manualen!

Överlag så är denna produkt prisvärd, men jag tycker att man borde investera i ett bättre lakan!