Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

Satisfyer Pro 2 Next från Lustjakt.se

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2018-03-28

Jag har fått äran att testa Satisfyer Pro 2 i samarbete med lustjakt.se och här är min upplevelse.

Om man ska jämföra med liknande klitorisvibratorer som jag har testat, som i detta fall Conquest, så måste jag säga att Satisfyer Pro 2 Next känns mycket mer genuin och lyxig redan vid öppnandet av kartongen. Den eleganta formen och färgen på den gör att man verkligen får känslan av att denna produkt kommer kunna leverera.

Det är det bästa jag någonsin har testat, skulle jag kunna hade jag gett den 10 av 5 stjärnor!

En liten notis är att köp denna! Det är det bästa jag någonsin har testat, skulle jag kunna hade jag gett den 10 av 5 stjärnor!

Satisfyer Pro 2 Next fungerar på samma sätt som Conquest och Womanizer, den använder ett luftsug/vacuum som genom styrka och luft-vibrationer ska få dig att nå klimax. Det känns nästan identiskt som när din partner stimulerar din klitoris med hjälp av sug - så nära man kan komma i alla fall.
Den är tyst som en mus, så om du har en partner som kanske somnat för tidigt så kan du fortsätta själv utan att väcka någon. Det enda du behöver tänka på är de egna ljuden som du kanske gör när denna leksak ger dig det du trånar efter.

Silikonmunstycket som Satisfyer Pro 2 Next har är väldigt mjuk och behaglig och känns knappt när man fått den på rätt plats. Jag kan även nämna att jag just nu är höggravid och att få stimulation där man önskar inte är så himla enkelt, men denna lilla leksak gjorde det utan problem! Kanske lite för snabbt också…

Satisfyer Pro 2 Next har 11 inställningar av intensitet vilket går från lite lätt sug till väldigt intensivt. Den är även väldigt enkel att hålla i samt väger knappt något, så har man ett någorlunda sug på den så kan man helt släppa den och den håller sig kvar själv. Detta gör att man enkelt kan föra händerna till andra erogena zoner och inte behöva tänka på att man leker med en leksak. Frihet enkelt förklarat. Skön frihet.

Att hålla denna leksak ren är också väldigt lätt, man tar helt enkelt bort det lilla silikonmunstycket som är den som berör klitoris och tvättar rent den, låter den torka, sen kan man enkelt sätta tillbaka den.

Denna leksak är även vattentät, vilket jag ser fram emot att testa men ej har hunnit. Vattenleksaker brukar vara de bästa och jag ser inte att denna skulle misslyckas där. Jag får uppdatera min recension när jag väl fått ha lite egentid i badkaret.

Slutsats och betyg

Fördelar:

  • Väger i stort sett ingenting
  • Tyst som en mus
  • Imiterar oralsex bäst av de jag testat
  • Vattentät (återstår att testa)
  • Extremt lätt att göra rent
  • Enkel att använda
  • Många olika val av intensitetNackdelar:

  • I produktbeskrivningen står det att man ska hålla den ren och dammfri, helst i en egen förpackning. Jag hade jättegärna sett att de skickade med en liten tygpåse eller liknande där man kunnat förvara den mellan användningarna.
  • Hade gärna fått med en nätadapter för USB-laddningen så man kunnat ladda den i väggen. Nu måste man koppla in den i datorn, alternativt ha en strömdosa som har USB uttag.