Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

Iris Triple Balls Set från Lustjakt.se

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2018-07-13

När man har fått barn så är det en lång väg tillbaka att återfå sin muskulatur "där nere", särskilt om man är som jag och klämmer ut ett barn på cirka 4.5kg för andra gången på 1.5 år ;)
Efter att ha pratat med min barnmorska om konsekvenserna om man inte tränar sina bäckenbottenmuskler så insåg jag att nu måste jag ligga i. Många kvinnor lider på äldre dagar av framfall, urinläckage och försämrat sexliv på grund av att de inte tränar upp sina muskler efter en graviditet, något jag helst inte vill vara med om.

Så jag började leta efter ett bra set med flera olika kulor med olika tyngder. På så sätt kan man träna upp dem steg för steg och på så sätt kanske till och med få bättre muskler än vad man hade innan.

Så jag började leta efter ett bra set med flera olika kulor med olika tyngder. På så sätt kan man träna upp dem steg för steg och på så sätt kanske till och med få bättre muskler än vad man hade innan.

Det pack jag hittade innehöll tre stycken olika storlekar i olika färger så att man enkelt vet vilken som är vad (vikterna på kulorna är 50 g, 80 g samt 110 g). Själva storleken på dem är 2.9 cm i diameter och den totala längden med snöret är 18.4 cm.


Kulorna är tillverkade i ultra hygieniskt Elite silikon som är otroligt lent - och hudvänligt. Silikonet anpassar sig efter kroppens temperatur riktigt snabbt vilket gör att de knappt känns när man väl använder dem. De blir ett med kroppen och man börjar genast knipa automatiskt (vilket är perfekt när man inte riktigt kan hitta) Det som är bäst är att man kan gå omkring med dessa utan att det riktigt märks ;)

Slutsats och betyg

Fördelar:

  • Otroligt skönt materiel
  • Alla fördelar som kommer med en starkare bäckenbottenmuskulatur
  • Extremt lätt att göra rent
  • Enkel att använda
  • Man får med ett bra träningsprogram när man köper denna från Lustjakt.seNackdelar:

  • Hittar faktiskt inga nackdelar