Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!
« Tillbaka till Recensioner

Gulddildo från Mshop

Skriven av: Sandra Wallin
Datum: 2015-07-19

Jag fick äran att få testa ut vad som kallades "Flickornas favorit", en dildo i guldfärg.

Vid första anblick så ser det ut som vilken annan klassisk dildo som helst inom denna prisklass (199kr), förutom att den är guldfärgad.
Känslan jag får är aningen budget, sen kan man ju kanske tycka att jag kanske är lite mer "bortskämd" med de tidigare sexleksaker jag har. Men jag har lärt mig vad jag gillar genom att testa på många olika leksaker tidigare.

jag är kanske för bortskämd med tysta lite mer dyrare leksaker än denna, men någon form av decibel begränsning borde finnas

Den har ett simpelt reglage i botten som man skruvar om för att dra igång den och stänga av den, samt ändra hastigheten. Denna simpelhelt gillar jag, för mycket knappar och inställningar gör det bara förvirrande.
När jag sedan testade för att se om den gav mig den njutningen jag önskade så blev jag överumplad direkt. Den var inte direkt tyst av sig utan brummade på ordentligt.
Återigen, jag är kanske för bortskämd med tysta lite mer dyrare leksaker än denna, men någon form av decibel begränsning borde finnas.
Men när jag lyckades koppla bort ljudet av den med lite erotisk film så lyckades den i alla fall få mig i mål.
Det var ingen större känsla utan den fick jobbet gjort på ett simpelt sätt.

Slutsats och betyg

Det är en simpel-, stilren-, lätt att manövrera dildo. Den ger dig det du önskar om du väljer att lyssna på musik/film för att ta bort brummande ljudet. Men för det billiga priset på 199kr från Mshop så är den helt klart godkänd.