Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Recensioner

Satisfyer Mighty One

2020-10-15

Idag packade jag upp Satisfyer Mighty One penisring! Och som vanligt när det gäller Satisfyer produkter är jag inget annat än imponerad!

Hittills har jag enbart öppnat kartongen och testat installerat appen, jag har alltså inte testat produkten i sänghalmen ännu men jag kommer uppdatera denna recension så fort jag haft tid att testat!


Läs mer

Shunga Body Slide Massage Set

2020-08-22

Alla vet vi att det här med hemester kan vara påfrestande, dels för att man kanske hade planer som gått i stöpet, eller bara det faktum att vara hemma instängd i en lägenhet kan vara tråkigt en längre tid. Själv så har jag lyckan att bo i ett hus med stor trädgård som gör att vi kan släppa ut barnen på "grönbete" och själva sitta i solen och njuta.


Läs mer

Sinful's julkalender 2019

2019-12-01

Jag fick i höstas chansen att få vara med och recensera sinful.se's julkalender - och det kan man ju inte tacka nej till! 24 luckor av oändligt roligt för oss vuxna :)


Läs mer

Sinful Sex Toy Starter Kit i samarbete med Sinful.se

2019-07-02

Jag har fått äran att testa Sinful’s nya Sinful Sex Toy Starter Kit, vilket är en låda fylld med olika saker som låter dig och din partner utforska nya saker i sänghalmen. Jag älskar konceptet! Det finns många människor som har sitt sexliv på automat och aldrig riktigt vågar testa på något nytt, och denna låda är perfekt för dem!


Läs mer

Iris Triple Balls Set från Lustjakt.se

2018-07-13

När man har fått barn så är det en lång väg tillbaka att återfå sin muskulatur "där nere", särskilt om man är som jag och klämmer ut ett barn på cirka 4.5kg för andra gången på 1.5 år ;)
Efter att ha pratat med min barnmorska om konsekvenserna om man inte tränar sina bäckenbottenmuskler så insåg jag att nu måste jag ligga i. Många kvinnor lider på äldre dagar av framfall, urinläckage och försämrat sexliv på grund av att de inte tränar upp sina muskler efter en graviditet, något jag helst inte vill vara med om.


Läs mer

Satisfyer Pro 2 Next från Lustjakt.se

2018-03-28

Jag har fått äran att testa Satisfyer Pro 2 i samarbete med lustjakt.se och här är min upplevelse.

Om man ska jämföra med liknande klitorisvibratorer som jag har testat, som i detta fall Conquest, så måste jag säga att Satisfyer Pro 2 Next känns mycket mer genuin och lyxig redan vid öppnandet av kartongen. Den eleganta formen och färgen på den gör att man verkligen får känslan av att denna produkt kommer kunna leverera.


Läs mer

The conquest från vuxen.se

2016-03-08

Conquest är en av några få nya klitorisleksaker som fungerar med sug. Tidigare har vi fått se Womanizer som fungerar typ på samma sätt som denna.
Istället för att använda enkla vibrationer som en "normal" klitorisleksak så använder dessa leksaker en skonsam sugkraft. Även om den ser ut lite som ett elverktyg, så är denna handhållna leksak gjord för kvinnors nöjes skull i sovrummet.


Läs mer

Gulddildo från Mshop

2015-07-19

Jag fick äran att få testa ut vad som kallades "Flickornas favorit", en dildo i guldfärg.

Vid första anblick så ser det ut som vilken annan klassisk dildo som helst inom denna prisklass (199kr), förutom att den är guldfärgad.
Känslan jag får är aningen budget, sen kan man ju kanske tycka att jag kanske är lite mer "bortskämd" med de tidigare sexleksaker jag har. Men jag har lärt mig vad jag gillar genom att testa på många olika leksaker tidigare.


Läs mer

We vibe 4

2014-03-17

När jag första gången provade på We-Vibe II så tänkte jag "vad är det här och hur ska den fungera?". Men den lilla space'ade leksaken gör under för sexet mellan man och kvinna. We-vibe II hade lite brister men när jag fick händerna på nummer 4 i serien var jag såld till 100%!
Denna sexleksak kanske ser mer avancerat ut än vad den är, men jag lovar er ni kommer älska den!


Läs mer