Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Kärlek på avstånd

2020 är året som sätter socialdistanseringsrelationer på kartan! I normala fall kan kanske du hitta dig själv i ett förhållande på avstånd av många olika skäl. Kanske har du träffat en romantiker på nätet, kanske flyttar din kärlek till en annan ort? Eller så får du eller din partner plötsligt ett jobberbjudande som betyder fler affärsresor? Och under Corona tider så kanske du blev abrupt avbruten mitt i en nyförälskelse och tvingad till socialdistansering.

Nora
Nora
Multipla funktioner och passar tekniknörden såväl som distansförhållandet. Tillsammans med appen kan denna sexleksak styras från världens alla hörn och dessutom sammankopplas med leksaken Max från samma serie.
Moxie
Moxie
Appstyrd klitorisvibrator som du enkelt fäster i trosorna med hjälp av magneter. Den håller sig på plats hela kvällen och blir en upphetsande hemlighet som bara du och din partner vet om.
Edge Prostate Massager
Edge Prostate Massager
Appstyrd vibrator för stimulans av både prostata och mellangård . En stabil och flexibel prostataplugg med två motorer som ger kraftfulla och starka vibrationer.

Corona, covid-19 - Vad ska vi göra?

Jag tror att året 2020 kommer minnas i folkminnet väldigt länge och inte som något positivt. Jag tror många har, mer eller mindre, slitits från sina familjer och tvingats till avstånd från nära och kära.
Många nya par har kanske tvingats till social distansering och singlar har nu fått problem att kanske hitta någon.
Man kan väl kortfattat säga att 2020 är ett väldigt dåligt år om man är ensam och/eller om man inte har sin älskade nära. Jag tror att vi människor är skapta för att vara sociala - att vara nära varandra. Och att plötsligt vakna upp en dag och man inte längre (för stunden) kan vara det, det är klart det kommer kännas tungt och jobbigt.

För er som är. i ett förhållande, men av olika anledningar inte längre kan träffas så rekommenderar jag starkt app-baserade sexleksaker. För man kan ha njutning även på distans, det kanske inte slår det riktiga sexet i sig, men det är ändå bra för relationen och för hjärnan!
De flesta har nog hört att vid orgasm utsöndrar hjärnan något som kallas för endorfiner - hormoner även kända som hjärnans naturliga opiater. Dessa släpps lös från hjärnan tillsammans med hormonet serotonin, som faktiskt är den viktigaste ingrediensen i lyckopillret Prozac.
Orgasmer frigör även dopamin och endorfin, vilket är kroppens egna lyckohormon och fungerar som naturligt anti-depressivt medel. Och vem behöver inte det i just den situation vi är i?

 

Många frågar sig själva "Är kärlek på avstånd möjligt?"

Är verkligen kärlek på avstånd möjligt? I den moderna världen vi lever i idag så har relationer på avstånd fått en annan form än vad den hade för cirka 50 år sedan. Du behöver inte längre vänta länge på handskrivna brev, eller hålla kontakten via dyra telefonsamtal. Numera har vi ju nätet - vilket har öppnat upp till så mycket bättre möjligheter! Vi kan idag kommunicera med våra kära via e-post, sms, videosamtal när som helst - var som helst (nästan).

Det är absolut en skillnad mellan att kommunicera med sin kära via video/sms/mejl, det går inte att undgå, men det underlättar om du och din partner till exempel inte kan träffas på grund av social distansering, eller om hen är på en affärsresa, eller temporärt pluggar på annan ort.
Oavsett bakgrunden till att en relation blir på avstånd, så kommer det att krävas jobb från bådas sidor - och tillit!
Nedan följer lite tips som egentligen är tänkta för par som faktiskt är i en situation där man har en långväga-relation, men som givetvis även kan hjälpa nu vid "corona-relationer".

Rekommendationer för långväga relationer

Varje par bygger sitt förhållande individuellt, och det är omöjligt att skapa en enda "så här gör ni"-lista för alla. Men det finns några råd från psykologer för personer som har relationer på avstånd. 
Först och främst, om detta inte är ett etablerat förhållande, utan bara en framväxande "långväga romans", bör du utvärdera hur acceptabel denna typ av förening är för dig. Tänk på varför du behöver det här förhållandet? Vad förväntar du dig av dem? Har du de moraliska och ekonomiska resurserna för att stödja dem tillräckligt länge? Tänk noga över alla dessa frågor innan du/ni fattar ett mer beslut.
Om du är helt besluten att påbörja ett förhållande på distans, så prata med din partner om hur hen tänker och tycker. Gör klart från början vad ni båda vill ha ut av förhållandet och hur ni ser på framtiden.
Om ni gemensamt kommer fram till beslut så minskar risken av att någon i framtiden kommer bli sårad för att hen hade en annan plan för framtiden.

Ni kommer inte heller kunna sitta dygnet runt framför webbkameran eller prata om någonting i telefonen för att visa hur ni är kära för varandra. Detta är något som man måste förstå innan man ger sig in i något långvarigt avståndsförhållande. Man måste kunna ge varandra utrymme och förstå och lita på varandra.

"Jag saknar ömhet"

Detta är något som även det har blivit bättre under de senaste, säg, fem åren. När man inte har sin käresta i närheten så kan saknaden av närheten bli väldigt påtaglig och driver många i depression. Men de senaste åren har man forskat fram sexleksaker som är till för just lång väga förhållanden!
vi ser i dag en trend med uppkopplade sexleksaker som gör att din parter kan sitta på andra sidan jorden och styra din sexleksak. Och hur underbart låter in detta?

Ovan har jag lagt ut några speciella produkter som är just utvecklade för att kunna hjälpa er som har sin käresta på avstånd. För hur erotiskt är det inte att låta din partner som är 100 mil borta från dig, kunna styra din orgasm?

 

Sist, men inte minst

Kom ihåg att det bara är ni som vet hur ert förhållande klarar av dessa saker. Det är bara ni som kan styra vart den ska ta vägen men tänk på att hålla ut! För eller senare måste i alla fall det värsta med Corona (Covid-19) vara över!