Kärleksboden - Dom bästa vuxenleksakerna samlade på ett och samma ställe!

Kärleksboden

Sexleksaker för alla!

Analstimulans

Analsex kan vara främmande och läskigt för vissa, medens andra finner detta andra hål som något extremt tändande.
Det finns olika sexleksaker ämnade för just analen till exempel: Buttplug, Anal beads, Analdildo, Prostatastavar med mera.

 

Vad bör jag tänka på?

 

  • Det du bör tänka på innan du stoppar in saker i ändan, är att dessa sexleksaker bör ha ett stopp i slutet (Till exempel en pung, eller en form av platta) så att den inte försvinner in.
  • Sedan skall man ALLTID använda sig av glidmedel vid analsex oavsett om det är med leksaker eller fingrarna.
  • Mjuka alltid upp analringen innan införandet av något annars kommer det göra ont.

 

Prostatastavar

Många män får riktigt starka orgasmer om deras prostata stimulera samtidigt. Prostatan sitter ca 5cm in på väggen i riktning mot naveln.
Prostatan känns rund och fast, som en lten valnöt. När du väl har hittat denna punkt kan du använda en sexleksak så som en prostatstav för att hålla ett tryck emot den.

Buttplugs

Buttplug är något vissa kvinnor gillar, då det get en känsla av att vara "fylld" och mannen kan då träffa hennes g-punkt lättare.
Men buttplugs gillas även av män då även den hjälper till att stimulera prostatan.

Anal beads

Är en sexleksak som består av en kedja med kulor som förs in i analen. Själva kulorna kan bestå av olika storlekar och ligger då oftast i storleksordning för att lättare få in dem.
Anal beads är alltid utrustade med ett handtag i slutet, dels för att förhindra att dessa åker in och försvinner och dels för att man enklare ska kunna dra ut dem.