Start / Recensioner

Recensioner av vuxenleksaker

The conquest från vuxen.se

Skriven: 2016-03-08

http://www.vuxen.se/the-conquest-clit-stimulator
The Conquest från vuxen.se
Conquest är en av några få nya klitorisleksaker som fungerar med sug. Tidigare har vi fått se Womanizer som fungerar typ på samma sätt som denna.
Istället för att använda enkla vibrationer som en "normal" klitorisleksak så använder dessa leksaker en skonsam sugkraft. Även om den ser ut lite som ett elverktyg, så är denna handhållna leksak gjord för kvinnors nöjes skull i sovrummet.
Suget som den gör känns nästan precis som när någon suger ganska kraftfullt på din klitoris vid oralsex, dock utan våtheten. Du kommer att behöva fukta ner din klitoris innan du ger detta en go, men om du älskar den sugande känslan av oralsex, det är väl värt det!

Conquest känns väldigt lätt på handen, dock känns den lite som en dammsugare... Ett hål som suger i stortsett.
Det finns ingen vibration alls utan det är snarare en rörlig plastdel inuti silikonhuvudet som rör sig fram och tillbaka, vilket skapar ett rytmiskt sug.
Den har två inställningar på suget "normalt" och "intensiv".
Vid normala läget så rör sig den innredelen snabbare vilket gör att den inte suger lika hårt.
Vid det intensiva läget så rör den sig snarare långsammare och på så vis jobbar den upp ett vakuum som är mer hårt.
Man reglerar läget med en knapp som finns på huvudet av leksaken. Den fungerar även som on/off-knapp.


Hur den fungerar:

Slutsats och betyg

Fördelar:


Nackdelar:
Jag ger den 4 av 5 stjärnor.


//Sandra
Gulddildo från Mshop

Skriven: 2015-07-19

https://www.mshop.se/seven-creations-klassisk-vibrator-gulddildon-guld
Gulddildo från Mshop
Jag fick äran att få testa ut vad som kallades "Flickornas favorit", en dildo i guldfärg.

Vid första anblick så ser det ut som vilken annan klassisk dildo som helst inom denna prisklass (199kr), förutom att den är guldfärgad.
Känslan jag får är aningen budget, sen kan man ju kanske tycka att jag kanske är lite mer "bortskämd" med de tidigare sexleksaker jag har. Men jag har lärt mig vad jag gillar genom att testa på många olika leksaker tidigare.

Den har ett simpelt reglage i botten som man skruvar om för att dra igång den och stänga av den, samt ändra hastigheten. Denna simpelhelt gillar jag, för mycket knappar och inställningar gör det bara förvirrande.
När jag sedan testade för att se om den gav mig den njutningen jag önskade så blev jag överumplad direkt. Den var inte direkt tyst av sig utan brummade på ordentligt.
Återigen, jag är kanske för bortskämd med tysta lite mer dyrare leksaker än denna, men någon form av decibel begränsning borde finnas.
Men när jag lyckades koppla bort ljudet av den med lite erotisk film så lyckades den i alla fall få mig i mål.
Det var ingen större känsla utan den fick jobbet gjort på ett simpelt sätt.

Slutsats och betyg

Det är en simpel-, stilren-, lätt att manövrera dildo. Den ger dig det du önskar om du väljer att lyssna på musik/film för att ta bort brummande ljudet. Men för det billiga priset på 199kr från Mshop så är den helt klart godkänd.

Jag ger den 3 av 5 stjärnor.


//Sandra
We vibe 4

Skriven: 2014-03-17

http://www.karleksboden.se/we-vibe
We-vibe 4
När jag första gången provade på We-Vibe II så tänkte jag "vad är det här och hur ska den fungera?". Men den lilla space'ade leksaken gör under för sexet mellan man och kvinna. We-vibe II hade lite brister men när jag fick händerna på nummer 4 i serien var jag såld till 100%!
Denna sexleksak kanske ser mer avancerat ut än vad den är, men jag lovar er ni kommer älska den!

Själva leksaken stoppas in delvis innuti kvinnan, medan den andra delen ligger utanpå och stimilurer klitoris. Även mannen som är, även han, på insidan kommer få känna av rytmiska vibrationer från insidan.
IIII:an ligger mycket bättre på plats än sin föregångare, II:an, vilket var den största nackdelen på den äldre modellen. Men företaget som tillverkar We-vibe, Standard Innovation ® har verkligen lyssnat på sina kunder och gjort IIII:an till det bästa någonsin!
Den senaste versionen IIII+ kommer även med en smidig app, som gör att din älskare på andra sidan jorden kan fjärrstyra just din we-vibe och bestäma vilken rythm den ska hålla.. Perfekt när din älskare inte kan nå dig!

Den är även helt vattentät och enkel att rengöra! En smidig laddningsdocka medföljer som du enkelt laddar din we-vibe trådlöst mellan sessionerna.

Slutsats och betyg

Jag älskar den! Den ger mig och min partner njutning som överskrider det normala! Vi älskar den båda lika mycket och jag kan inget annat än varmt rekommendera den till er alla! Har ni inte testat denna ännu, så ber jag er köpa hem en direkt och testa!
Ta ert sexliv till en helt ny nivå!

Jag ger den 5 av 5 stjärnor.


//Sandra