/img/klader
Kläder
/img/bdsm
BDSM
/img/par
För paret
Ett måste ha för alla par!
Rekommenderas!

Knipövningar

Detta är en övning som framförallt vi kvinnor bör göra med jämna mellanrum.
Efter till exempel en graviditet och förlossning får man en försvagad bäckenbottenmuskulatur, vilken kan leda till urinläckage och inkontinensproblem. Knipkulor tränar och hjälper till att stimulera vaginans muskler coh du får lättare att hålla tätt.
Men det finns fler orsaker till varför man ska träna dessa muskler..

Läs mer ›

Knip dig till ett skönare sexliv

Genom att regelbundet träna dina bäckenbottenmuskler kommer du kunna få ett bättre sexliv med kraftigare orgasmer och vem vill inte det?
När du har starka slidmuskler kommer du få:

  • intensivare orgasmer
  • lättare att få vaginalaorgasmer
  • mer kraft att knipa och ge njutning till din parner under samlag
Du kommer även känna ökad lust om du regelbundet gör dina knipövningar och det är inte så konstigt.. Du slappnar av dina vanliga muskler, förtränger tråkiga vardagstankar och sätter helt fokus på ditt kön och din kropp. Blodflödet i underlivet sprider värme och det är inte helt omöjligt att man börjar tänkte på sex och orgasm under tiden då du använder samma muskler som du gör vid en orgasm.
Även klitoris blir blodfylld och aktiverad under knipträningen och dess känslighet ökar i samma takt som du spänner dig.
Det finns till och med kvinnor som kan knipa sig till en orgasm och man brukar säga att övning ger färdighet.. Så vad väntar du på? Börja stärk dina muskler redan idag!

Knipkulor

Kulorna som används är utformade för att hjälpa till och förstärka effekten av din bäckenbottenträning.
Knipkulorna är runda, oftast en till två som sitter ihop med ett snöre. Längst bak finns även ett handtag, eller ett så kallat utdragssnöre.
Det finns olika knipkulor, vissa med en fast vikt och vissa kan ha en rörlig vikt som gör att slidmusklerna automatiskt börjar knipa och jobba.

Geisha kulor

Geisha kulor, till skillnad från knipkulor, sitter inte tillsammans med ett snöre. Dessa förutsätter att man redan har en relativt stark bäckenbottenmuskulatur som kan hålla dem kvar på plats då de är små och relativt tunga.

Göm informationen ›
Start / Knipkulor
Första sidan123Sista sidan

Alive knipkulor

alive knipkulor

Från: lustjakt

249 kr

Inkontinensbesvär är ett mycket vanligt problem och många kvinnor kan vare sig hoppa eller nysa, utan att det kommer några droppar urin. Oavsett om du redan har besvär eller om du vill förebygga

Ami Knipkulor Lila

ami knipkulor lila

Från: kino

599 kr

Ett set med 3 olika knipkulor i olika storlekar och viktklasser. Med Ami kommer du stärka din bäckenbottenmuskulatur och därigenom även få starkare orgasmer. Ami, knipkulor från engelska märket

Ami Knipkulor Rosa

ami knipkulor rosa

Från: kino

599 kr

Ett set med 3 olika knipkulor i olika storlekar och viktklasser. Med Ami kommer du stärka din bäckenbottenmuskulatur och därigenom även få starkare orgasmer. Ami, knipkulor från engelska märket

Ami Vagina knipkulor

ami vagina knipkulor

Från: martinshop

549 kr

Ami+ Knipkulor

ami+ knipkulor

Från: martinshop

299 kr

Ban Wa Knipkulor Lätta

ban wa knipkulor latta

Från: kino

129 kr

Enkla men snygga vaginalkulor för både träning och njutning. Väger ca 27 gram per kula vilket gör att de passar dig som är nybörjare och inte tidigare gjort knipövningar. Rostfritt stål.

Ban Wa Knipkulor Medium

ban wa knipkulor medium

Från: kino

149 kr

Enkla men snygga vaginalkulor för både träning och njutning. Väger ca 44 gram per kula vilket gör att de passar dig som redan gör knipövningar med vikter. Rostfritt stål.

Ban Wa Knipkulor Tunga

ban wa knipkulor tunga

Från: kino

189 kr

Enkla men snygga vaginalkulor för både träning och njutning. Väger ca 65 gram per kula vilket gör att de passar dig som redan gör knipövningar med vikter. Rostfritt stål.

Ben Wa Knipkulor Heavy Weight Silver

ben wa knipkulor heavy weight silver

Från: kino

199 kr

Enkla men snygga vaginalkulor för både träning och njutning. Väger ca 65 gram per kula vilket gör att de passar dig som redan gör knipövningar med vikter.

Ben Wa Knipkulor Silver

ben wa knipkulor silver

Från: kino

149 kr

Japanska kärlekskulor som hjälper dig att träna upp bäckenbottenmuskulaturen vilket leder till ett bättre sexliv och maxade orgasmer.

Ben Wha - Knipkulor

ben wha knipkulor

Från: intima

129 kr

De mytomspunna kärlekskulorna som kan användas vid samlag för att ge en extra dimension till kärleksakten. Kulorna rullar runt och stimulerar ställen man bara anat sig till att man hade. Stimuler

CRYSTAL GLASS EGGS BLACK - Knipkulor i glas

crystal glass eggs black knipkulor i glas

Från: sexleksakeroutlet

199 kr

Dessa konstnärliga pärlor är tillverkade av 100% Borosilikatglas, och är utformad för att ge njutning till knip muskel övningar. När införas, kommer de att bidra till att stärka Kegel muskler

Djävulskulor, Knipkulor

djavulskulor  knipkulor

Från: himmelriket

279 kr

Söta rosa knipkulor i silikon där varje kula har två hjärtformade öppningar som visar de svarta tyngderna. Silikonet gör kulorna bekväma och öppningarna till tyngderna skapar hårdare kontaktp

DUOBALLS SOFT - Knipkulor

duoballs soft knipkulor

Från: sexleksakeroutlet

39 kr

Härliga och mjuka knipkulor för träning av knipmusklerna. Dessa kulor har en diameter på 3, 5 cm och innuti varje kula finns det en lös kula som rör på sig i takt med dina rörelser så att din

GOLD METAL BALLS - KNIPKULOR

gold metal balls knipkulor

Från: sexleksakeroutlet

72 kr

Love Balls Gold metall knipkulor Knipkulor i gyllene lyxig design, ytan fint dekorerat plast med en tunn metallbeläggning av guldfärg, vibrerar efter egen rörelser, stålkulor som är dolda. Love B

Hula Beads Knipkulor Svarta

hula beads knipkulor svarta

Från: kino

1699 kr

Världens första knipkulor som både roterar, vibrerar och som kan styras med den medföljande trådlösa fjärrkontrollen. Materialet är mjukt, superlent och gjord av helt kroppssäkert silikon.

INNER GODDESS - BEN WA BALLS - FIFTY SHADES OF GREY - KNIPKULOR

inner goddess ben wa balls fifty shades of grey knipkulor

Från: sexleksakeroutlet

293 kr

FIFTY SHADES OF GREY - KNIPKULOR Två Silver Pleasure Balls utformade för att effektivt tona och strama bäckenbotten och levererar förhöjd njutning under leken med dig själv eller din partner. Va

Je Joue - Ami knipkulor (lila)

je joue ami knipkulor  lila

Från: intimera

499 kr

Perfekt kitet för dig som vill ha starka bäckenbottenmuskler.

Je Joue - Ami knipkulor (rosa)

je joue ami knipkulor  rosa

Från: intimera

549 kr

Det kompletta kitet för dig som vill träna bäckenbotten.

Je Joue Ami Knipkulor 3 st - TESTVINNARE

je joue ami knipkulor 3 st testvinnare

Från: sinful

549 kr

Je Joue: Ami knipkulor, lila

je joue ami knipkulor  lila

Från: joyland

495 kr

Je Joue: Ami knipkulor, rosa

je joue ami knipkulor  rosa

Från: joyland

529 kr

Joyballs knipkulor

joyballs knipkulor

Från: intimera

229 kr

Knipkulor av hög kvalité gör det enkelt att träna.

Joyballs Secret Knipkulor -TESTVINNARE

joyballs secret knipkulor  testvinnare

Från: sinful

219 kr

Första sidan123Sista sidan